/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Reținut pentru că ar fi condus în stare de ebritate. Un tânăr din Basarabeasca a încercat să corupă polițiştii

24 decembrie 2017, ora 13:19

Potrivit materialelor anchetei, bărbatul ar fi fost stopat de oamenii legii, pentru că ar fi condus în stare de ebrietate. Suspectul, însă, nu s-a conformat somației, încercând să fugă de echipajul de patrulare, lovind totodată un stâlp, dar şi maşina de serviciu a polițiştilor. In cele din urmă, bărbatul a fost găsit la domiciliul acestuia, dar a refuzat să fie testat cu alcoolscopul. El le-a fi promis ofițerilor de patrulare 300 de euro pentru a nu documenta cazul.

Incidentul a fost raportat la DGT Sud a CNA. A fost inițiată o urmărire penală în temeiul art. 325 – corupere activă, iar in urma documentării cazului, bănuitul a fost prins în flagrant delict în mașina de serviciu a oamenilor legii. Operațiunea de reținere a avut loc în comun cu angajații SPIA a MAI.

Dacă va fi găsit vinovat, banuitul riscă închisoare pe un termen de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unităţi convenţionale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram