/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pregătiți de vacanță? Pârtiile din România au fost deschise pentru amatorii de ski

missing
24 decembrie 2017, ora 12:45

Potrivit administratorilor domeniului schiabil, toţi cei 24 de kilometri de pârtii din Masivul Postăvaru sunt practicabili.

Vremea rece a favorizat pornirea instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale, astfel că sunt condiţii excelente de schi sau snowboard în Poiana Braşov.

Societatea Teleferic Prahova anunţă că pârtiile Clăbucet şi Clăbucet Sosire sunt deschise din acest weekend. Stratul de zăpadă ajunge la 30 de cm, iar pe pârtia Clăbucet Sosire Predeal au fost introduse şi tunurile de zăpadă artificială.

Şi nu sunt singurele pârtii care îşi aşteaptă turiştii. Sunt funcţionale şi cele de la Valea Dorului, Scândurari şi Valea Soarelui.

Zeci de mii de turişti au decis să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la munte, gradul de ocupare al hotelurilor şi pensiunilor fiind de peste 90%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram