/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

În perioada sărbătorilor, proceduri simplificate de control la intrarea în regiunea transnistreană

missing
24 decembrie 2017, ora 11:00

De asemenea, Krasnoselski a dispus să fie deschise temporar căi de trecere suplimentare a mijloacelor de transport cu pasageri prin următoarele puncte: Valea Adâncă-Zagnitkov, Ploti-Krutîe, Vinogradnoe- Novîe Butorî, Grușca-Nemirovka, Krasnî Oktiabri-Vetrujeni, Rașcov-Vadul-Rașcov, Țîbulevka-Țehanovka, Teia-Calfa.

Pasagerii, cetățeni ai Ucrainei și ai Republicii Moldova, vor prezenta actul de identitate sau actul ce confirmă viza de domiciliu în una din localitățile limitrofe. De asemenea, la toate punctele de control, în această perioadă, va fi aplicat un regim simplificat de verificare a mărfurilor, cu excepția celor care sunt interzise în regiunea transnistreană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram