Evenimente frumoase în ajunul Crăciunului, duminică, 24 decembrie. #diez vă recomandă să fiți fericiți

maxresdefault

În această duminică, 24 decembrie, #diez v-a pregătit o serie de evenimente atmosferice și pozitive, pentru a vă relaxa și odihni în compania persoanelor voastre dragi.

#Christmas Night

Cea mai magică poveste din seara de Crăciun va fi la noi. Vino și tu cu prietenii sa sărbătorim o seară pe cinste alături de cea mai tare echipă. O atmosferă incendiară și plină de poveste. Vă așteaptă multe concursuri cu mici cadouri.  Veniți la ora 22:00, la MuzCafe Karaoke, de pe str.Sarmizegetusa 18/5. Mai multe detalii AICI.

#Wine Friendly „Armonia Gusturilor” hosted by Pani Pit

Te așteptăm, mâine, 24 decembrie la Wine Friendly „Armonia Gusturilor”. Un eveniment găzduit de restaurantul Pani Pit, de pe strada 31 august 1989, 115. Vei avea parte de o degustare cu vinuri din soiuri indigene precum Feteasca Neagră, Feteasca Albă și Feteasca Regală.
Oaspeții evenimentului se vor delecta și cu bucate delicioase, care se potrivesc perfect cu vinurile selectate.
Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon: 0 22 240 127. Mai multe detalii află aici.

#Chirița în provincie

Comedia ,,Chirița în provincie” va face spectatorii să râdă pe cinste și să uite de problemele cotidiene, iar pentru a transpune în atmosfera vremii, la sfârșitul spectacolului publicul va avea posibilitatea să guste din plăcinte și să savureze vin domnesc. Teatrul National „Eugene Ionesco”, de pe bd. Grigore Vieru 11, vă așteaptă cu ușele descshise. Veniți la ora 18:30 împreună cu oamenii dragi. Informații adiacente vedeți aici.

#Cub al Adevărului

Aducem informația oamenilor în încercarea de a distruge neștiința și de a arăta cruzimea inerentă a producției de carne, lapte și ouă. De asemenea, vom oferi publicului oportunitatea de a experimenta, dintr-o perspectivă a animalelor domestice cu tehnologia realității virtuale. Toate imaginile folosite indică practicile standarde pentru producția alimentelor pe bază animală în Moldova.

IMPORTANT: Vă rugăm să aduceți un laptop sau tabletă dacă dispuneţi de acestea, încărcate complet. Dacă nu dispuneţi, vă rugam să veniți oricum. Măștile și semnele vor fi furnizate în ziua respectivă. Vă rugăm să purtați îmbrăcăminte neagră după posibilitate, deși un hanorac negru este esențial dacă vremea permite (de preferință cu glugă) sau o cămașă. 

Evenimentul se va desfășura la McDonald’s din centrul Capitalei, cu începerea orei 16:00.

Informații suplimentare și utile le găsiți aici

#Caravana de Crăciun

Start „Caravana de Crăciun” a Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova. Eveniment de amploare organizatat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, care va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale cu începere de la ora 20.00. Pompierii și salvatorii vor veni în coloană cu 18 autospeciale împodobite cu luminițe și decorațiuni și vor porni în toată țara pentru a felicita oamenii cu magia Crăciunului. Copii vor primi daruri și vor avea parte de surprize. Informații suplimentare le aflați aici.

#Christmas Tasting Dinner

A sosit cea mai frumoasă zi a anului! CRĂCIUNUL – e acel moment cînd te poți revedea cu familia și cei dragi . Împărtășiți-vă dragostea și fericirea împreună cu prietenii și familiile dumneavoastră în această zi . Restaurantul JERAFFE vă invită la Christmas Dinner Tasting 24&25 decembrie. Vă așteaptă o cină din cinci serviri, vinuri extraordinare de la Carpe Diem Wines, bere & băuturi răcoritoare fără limită. Atmosfera plăcută vă fi însoțită de glasul live al interpretei Crista. Localul este situat pe str. Ismail 84. Detalii suplimentare aici.

#Feeria Craciunului

Restaurantul „Căsuta Bunicii” vă invită în acest an să întâmpinați Crăciunul într-o atmosfera de basm specifică amintirilor din copilarie! Mesele bogate în bucate gătite cu suflet, muzica LIVE a vestitilor noștri lăutari, izvarul fierbinte, geamurile aburite de hore și dansuri străbune, prispa pregătită pentru povești, colacii pentru colindători și minunatul brad de Crăciun în jurul căruia vom primi cadouri de la Moșul, Vă așteptăm pe str.Dumbravei 46, la ora 20:00. Mai multe informații suplimentare aici.

#Colinde, Colinde 2017

Pentru al optulea an consecutiv, Asociația Muzical-Corală oferă publicului din Moldova cel mai important eveniment dedicat colindelor naționale și internaționale. Festivalul Național „Colinde, Colinde…”, ediția a 8-a. Concertul are menirea de a introduce audiența în feeria atmosferei de Crăciun prezentând cele mai deosebite colinde combinate armonios de muzica instrumentală și cea corală.
Vin să Vă colinde 10 coruri din Bălți, Rezina, Măgdăcești, Strășeni și Chișinău, în total 300 de voci alături de Moldovan National Youth
Bilete onlie: iticket.md
Bilete fizice: sediul iTicket (strada Pușkin 5a)
Pret: 80 lei

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente