Decana de la USM, Georgeta Stepanov, califică critica colegului său drept atac la persoană

media_151403062704272200

Decana Facultății de Jurnalism și Științe al Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM), Georgeta Stepanov, a fost criticată dur pe rețeaua de socializare Facebook de un fost coleg – Constantin Șchiopu, profesor universitar. Totul după ce aceasta a candidat pentru un nou mandat.

Solicitată telefonic de Realitatea.md, Georgeta Stepanov a calificat postarea drept un atac la persoana sa, precizând că nu ar fi avut niciun conflict cu Constantin Șchiopu care, de altfel, de o anumită perioadă nu mai predă la Facultatea de Jurnalism.

„Nu vreau să comentez, pentru că ceea ce a scris nu corespunde realității. Este un fals. Veniți la Facultate să vedeți cum au fost elaborate aceste planuri de studii timp de 5 ani. Mai mult, în atribuțiile dacanului nu intră elaborarea planurilor de studii, aceasta ține de șefii de Departament și grupurile de lucru. Este o campanie în jurul alegerilor”, a declarat Georgeta Stepanov.

Totodată, fiind întrebată câte dosare au fost depuse pentru funcția de decan al Facultății, aceasta a explicat că: „Toate cele trei Departamente de profil: Teoria şi Practica Jurnalismului, Radio și Televiziune, Comunicare și Teoria Informării – au înaintat o singură candidatură. A fi decan este o onoare”.

Vă amintim că recent, profesorul universitar, Constantin Șchiopu, a criticat-o dur printr-un mesaj publicat pe pagina lui de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente