(foto) Cei mai originali pomi de Crăciun au fost vânduți la „Balul Brazilor” în valoare de 37.600 de lei

collage

Ieri seara, 22 decembrie, la Chișinău, a avut loc cea de-a 7-a ediție a Balului Brazilor de Crăciun. Prin intermediul acestui eveniment organizatotrii au avut untenția să-i susțină și să-i promoveze pe tinerii artiști.

Timp de 3 săptămâni, peste 3000 de vizitatori au admirat și au votat lucrarea lor preferată. Iată cine sunt câștigătorii.

#Premiul „ALES DE PUBLIC” a ajuns la Daniela Colibă, care a creat brandul Wonderland. Timp de 3 săptămâni, acesta a fost lider absolut în voturile vizitatorilor – peste 500 de voturi! Bradul a fost licitat cu 2000 de lei!

ALESUL PUBLICULUI

#Locul II a fost câștigat de Artificiile create de Eugenia Negruța. Acest brad a fost una dintre cele mai scumpe lucrări lcitate la Balul Brazilor de Crăciun. A fost cumpărat cu 10.000 de lei de Sergiu Aftenev de la Caparol.

ARTIFICII LOCUL 2

#Locul III a fost câștigat de Cerbul creat de Petru Glavan. Bradul a fost cumpărat cu 6000 de lei, de Adrian Pascaru de la Apriori.

CERB LOCUL 3

Cel mai frumos brad al anului este Cristalizat, creat de Anastasia Costov și Elena Eftodi . „Cristalizat” semnifică bradul modern, care imite forma și textura celui natural, însă care formează o structură rece din cristale de gheață pe interior, oglindind, astfel, natura sa artificială.”, au scris autoarele în descrierea lucrării. Bradul a fost vândut cu 1000 de lei.

CRISTALIZAT

Din cei 31 de brazi, doar 9 au fostaleși de juriu ca să ajungă în licitația finală. Cei mai scumpi brazi, pe care i-am vândut aseară este: „Regele Brazilor”, creat de Valentin Bostan. Acesta a fost cumpărat cu 10.000 de lei de compania Papirus.

REGELE BRAZILOR

„Artificii”- 10.000 de lei și „Fir cu Fir” -7600 de lei”.

Menționăm, că acesta este lucrarea pentru care s-a dus o luptă acerbă la licitație. Pe final, bradul a fost luat acasă de Oxana Lungude la Lia Fia.

Anul acesta, la Balul Brazilor am adunat 37.600 de lei. 50% din suma licitată merge la autorul bradului, iar restul pentru a coperirea cheltuielilor de organizare. Seara s-a încheiat cu un concert live spectaculor, susținut de Via Dacă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente