Unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului i-a caracterizat pe Messi şi pe Ronaldo: „Unul surprinde de fiecare dată, celălalt se crede cel mai bun”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sâmbătă, Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc în cel mai tare meci al finalului de an. El Clasico se va desfășura la o oră neobișnuită – 14:00. Chiar înaintea partidei, fostul căpitan al catalanilor i-a analizat pe Messi şi Ronaldo.

„Messi pare că este din ce în ce mai bun de la an la an şi de la meci la meci. În fiecare partidă face mai multe lucruri, surprinde, este capabil să facă orice pe teren. O face să sufere foarte mult pe Real Madrid. Tot stadionul Santiago Bernabeu îl respectă foarte mult pe Messi.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo se crede cel mai bun din lume, se crede cel mai bun din istorie, iar această încredere, acest optimism, mentalitea lui de învingător, toate aceste lucruri l-au făcut să câştige tot ceea ce a câştigat. Este meritul lui”, a declarat Xavi.

Cei doi mari fotbaliști au câte 5 Baloane de Aur și sunt foarte apropiați și la numărul total de trofee câștigate în carieră.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...