/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Incendiu la Valea Trandafirilor. O casă particulară a fost cuprinsă de flăcări

missing
21 decembrie 2017, ora 21:52

La fața locului pentru lichidarea arderii au fost îndreptate 4 autospeciale. Ajunși pompierii au stabilit că focul a cuprins acoperișul unei case bătrânești. Incendiul a fost localizat la ora 21.24 și complet lichidat la ora 22.42.

În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Datorită intervenției operative ale pompierilor, arderea nu a obținut răspândire. Toate circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite. O versiune preliminară înaintată de specialiștii IGSU este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI recomandă oamenilor să țină cont regulile antiincendiare și să stingă focul din sobă pe noapte. Conform datelor IGSU de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 1570 incendii în care au decedat 77 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram