(video) 3 motive să mergi la tabăra de iarnă VZLYOT. Termenul-limită este 25 decembrie

thumbnail 2 (1)

Ion Mocan de la Academia Rockit vorbește despre trei motive să pleci la tabăra de iarnă VZLYOT. Deadline pentru depunerea dosarelor: 25 decembrie 2017.

Scopul principal al VZLYOT este de a crea o platformă de comunicare bazată pe încredere și de a genera un dialog permanent între societatea civilă, tinerii activiști, tinerii liderii promițători și membrii organizațiilor de bază din Moldova. Școala este o platformă pentru tinerii activi, în sensul dezvoltării capacităților de lider și abilităților personale.

Ediția „Vzlyot” 2018 cuprinde o școală de iarnă (perioada: 31.01 – 03.02.2018), o tabără de primăvară (perioada: 19.04 – 22.04.2018) și acordarea a 8 granturi mici (cu o perioadă de implementare de 2 luni) pentru cele mai bune idei de proiecte, care vor fi transparent selectate de către participanți în timpul școlii de iarnă.
Limba de lucru în cadrul proiectului este limba rusă.

Formularele de aplicare pot fi depuse individual (o persoană) sau echipe mici de 2-3 persoane care au o idee comună de proiect. O persoană sau o echipă poate aplica o singură dată/un singur formular. Formularul îl găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente