Suspecta le-a cerut judecătorilor de la Curtea de Apel să fie pusă în libertate. Mai mult, ea a susţinut că vrea să o confrunte pe cealaltă victimă care a scăpat cu viaţă după prima ei tentativă de omor. Potrivit presei române, femeia a fost incoerentă în faţa magistraţilor. Cât ţine de al doilea caz, în care este acuzată de omor, bănuita a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi a susţinut că acestea sunt trucate. Mai mult, a cerut să vadă actul de deces al victimei sale.

Amintim că săptămâna trecută, făptaşa a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce a împins intenţionat o tânără de 25 de ani de pe peron. După ce fata a căzut pe şine, ea a încercat să se ridice, dar a fost lovită cu piciorul în cap. Tânăra a decedat pe loc după ce a fost strivită de trenul care intra în staţie.

Suspecta urmează să fie examinată de medicii psihiatri, care vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în acel moment. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de omor calificat şi tentativă de omor. Fiind în penitenciar, femeia s-a mai ales cu un nou dosar, după ce a agresat doi gardieni.