Probleme pentru Barcelona; Catalanii riscă să fie sancționați de FIFA pentru că l-au abordat pe Griezmann

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FIFA a primit o plângere din partea clubului Atletico Madrid, după ce Barcelona l-a contactat pe Antoine Griezmann. „Am primit o scrisoare de la Atletico Madrid în legătură cu cazul Griezmann”, a spus un purtător de voce al forului mondial, conform marca.com.

Atacantul de 26 de ani are contract cu echipa lui Diego Simeone până în 2022, iar, conform regulamentului, un alt club nu are voie să intre în legătură cu un jucător până când acesta nu intră în ultimele 6 luni de contract.

Clubul de pe Metropolitano consideră total nepotrivită iniţiativa Barcelonei, mai ales că cele două echipe se află în luptă directă pentru titlul din La Liga, catalanii având un avans de 6 puncte în clasament. Acestea sunt şi singurele echipe neînvinse din Primera, după 16 etape disputate.

AS notează că nici măcar relația excelentă dintre Miguel Angel Gil Marin și Josep Maria Bartomeu nu a putut opri demersul grupării din capitala Spaniei. Problema a fost discutată intens în Consiliul de Administrație al lui Atletico și, deși decizia nu a fost una ușoară după cum precizează spaniolii, madrilenii au decis să raporteze cazul la FIFA.

Nu e prima dată când Barcelona întâmpină asemenea probleme în ultima vreme. Acum două săptămâni, după ce brazilianul Arthur s-a pozat în tricoul catalanilor, iar Gremio, clubul de care aparține sud-americanul a anunțat că va reclama formația catalană la FIFA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...