Recomandări #diez pentru joi, 21 decembrie. Cele mai frumoase evenimente pentru tine și apropiații tăi

evenimente-weekend-660×400
Foto: Cosmopolitan.ro

Ziua de joi, 21 decembrie, vă promite a fi una plină de amuzament, emoții și trăiri profunde, discuții și muzică de calitate. Echipa #diez vă recomandă câteva evenimente plăcute, tocmai bune pentru o seară frumoasă de joi.

# Crăciunul la Bestseller

Vino să petreci printre cărți o seară caldă cu ceai, cafea și colinde de Crăciun interpretate de „fata cu cobza”! Participanții la eveniment vor putea beneficia de reduceri la cărți și să procure albumul „Un colind și-o voie bună” de Stela Botez. Atmosferă prietenoasă vă garantăm. Veniți la ora 18:00, pe strada Drumul Viilor, nr. 36/1. Detalii vezi AICI

# Sacul Moșului te așteaptă la Moldexpo!

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, de aceea, Moș Crăciun vrea să vă bucure cu numeroase cadouri din cele mai diverse și vă invită să vizitați târgul cadourilor de Crăciun. Vino până pe 24 decembrie la Moldexpo și vizitează stand-ul cu numele Sacul Moșului. Aici veți găsi multe cadouri pentru cei dragi cum ar fi: brăduleți de toate mărimile, jucării de brad, beculețe, jucării cu Moș Crăciun și reni, și multe altele.  Pe lîngă toate, va fi organizat și un concurs cu un premiu pe măsură: un ren ce știe să joace!
Mai multe detalii, în curând. Începând cu ora 10:00 sunteți așteptați la Moldexpo, de pe strada Ghioceilor 1. Mai multe detalii pe Facebook.

# Concert Acustic cu Roman ZEs

În această joi, 21 decembrie, am pregătit un nou Concert Acustic marca Roman ZEs. Muzica de calitate va fi auzită în toate colțurile lui Baker Street. Ca să fii și tu alături de noi, îți sugerăm să rezervezi o masă la numărul de telefon 079332200. Biletul costă 40 de lei. Concertul va începe la ora 20:30. Veniți pe adresa Mihai Eminescu 30. Mai multe detalii le aflați pe Facebook.

# Dorian Gray

Teatrul „Geneza Art” vă invită la spectacolul DORIAN GRAY, după celebrul roman de Oscar Wilde „Portretul lui Dorian Gray”.  Prețul biletelor este de 120 de lei. Le puteți comanda și de pe iTicket. De asemenea, le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare.

Veniți pe strada Alexei Mateevici, 109/1, spectacolul va începe la ora 19:00. Mai multe informații le aflați aici.

# RO STAND UP Comedy

Greii comediei românești, Micutzu și Dan Badea, ajung la Chișinău! Comedianții din România vor susține pentru primă dată un stand-up show la Chișinău în data de 21 decembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”, ora 19:00. Biletele pot fi procurate AICI. E un eveniment care vă va garanta bună dispoziție și o seară perfectă. Nu rata această șansă. Detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente