11:44:44 19.04.2024
Stiri

Filip: „Am fost ținut departe de DISPUTELE politice, iar domnul Plahotniuc și-a luat asupra sa toate LOVITURILE”

Politică 19.12.2017 21:05 Vizualizări2179 Autor: Ziarul National
Filip: „Am fost ținut departe de DISPUTELE politice, iar domnul Plahotniuc și-a luat asupra sa toate LOVITURILE” plahotniuc.md


Premierul Pavel Filip spune că Executivul condus de el a reușit să obțină rezultate notabile, într-o perioadă foarte dificilă, grație încrederii și suportului liderului PD, Vlad Plahotniuc, care a „luat asupra sa toate loviturile”.

„Într-o perioadă foarte dificilă pentru R. Moldova am reușit să stabilizăm țara și să înregistrăm creștere economică. Mulțumesc coaliției majoritare și partidului pe care îl reprezint, pentru că a reușit să mă țină pe mine, ca prim-ministru, departe de disputele politice, chiar dacă domnul Plahotniuc și-a luat asupra sa toate loviturile care au venit din societate”, a declarat Pavel Filip la briefingul de după ședința consiliului coaliției de guvernare, la care a fost anunțate remanierile guvernamentale.

După ședința Biroului Politic al PD, Vlad Plahotniuc a declarat că prin remanierile anunțate astăzi formațiunea pe care o conduce vrea un Guvern care să aducă „dinamism și entuziasm”.

„Le mulțumesc tuturor colegilor care, până astăzi, și-au îndeplinit sarcinile cu responsabilitate și seriozitate. Guvernul are acum o credibilitate de patru ori mai mare față de 2016, când a preluat mandatul. Dar noi vrem mai mult, știm că se poate mai mult. Vom continua să eficientizăm modul de funcționare a instituțiilor, pentru a le aduce cât mai aproape de standardele europene și să adaptăm activitatea guvernamentală la nevoile reale ale oamenilor”, a spus Plahotniuc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md