/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat a fost condamnat pentru omorul propriei mame. A strangulat-o, iar apoi a aruncat-o în Nistru

missing
19 decembrie 2017, ora 08:42

În cadrul investigațiilor, a fost stabilit că în crima a avut loc în noaptea de 29 spre 30 iulie 2013, în satul Corjova raionul Criuleni. Fiul femeii, împreună cu prietenul acestuia, aflându-se în gospodăria victimei și fiind în stare de ebrietate alcoolică, s-au certat cu femeia. Bărbatul și-a strangulat mama cu o funie, iar cea din urmă și-a pierdut cunoștința. Ulterior, cei doi bărbați au încărcat-o într-o căruță și au transportat-o pe malul râului Nistru din preajma localității, unde cu ajutorul unei bărci gonflabile, au dus-o la mijlocul râului Nistru și au scufundat-o în apă.

În rezultatul unui volum impunător de acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații, efectuate de către Procurorii și ofițerii de investigații, la 07 aprilie 2016, făptașii au fost reținuți și arestați.

Feciorul victimei anterior a mai fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de omor la 12 ani închisoare.

Sentinţa este cu drept de atac în Cutrea de Apel

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram