Wimbledon 2015: Favoriții de pe tabloul masculin s-au calificat fără probleme în turul 2

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Favoriții au impresionat la debutul pe iarba londoneză de la Wimbledon. Roger Federer și Rafael Nadal au avut nevoie de minimum de seturi pentru a ajunge în turul secund.

Roger Federer a arătat o formă foarte bună în primul meci de la Wimbledon. Vicecampionul de anul trecut a urcat des la fileu în fața locului 88 ATP, Damir Dzhumhur. Doar șapte game-uri a pierdut elvețianul contra bosniacului, pe care l-a învins în trei seturi.

Tot în minimum de seturi s-a impus și Rafael Nadal. De două ori câştigător la Londra, spaniolul de 29 de ani n-a avut emoţii în faţa brazilianului Thomaz Belucci, numărul 42 mondial. În runda următoare, Nadal va evolua împotriva germanului Dustin Brown, în faţa căruia a pierdut clar singurul meci direct, jucat la Halle, anul trecut, scrie Digisport.

Și al treilea favorit, Andy Murray, continuă la Wimbledon. Campionul din 2013 l-a trimis acasă pe Mikhail Kukushkin. Încurajat atât din tribune, cât și din afara Arenei Centrale, britanicul s-a impus cu 6-4, 7-6 și 6-4.

Jo-Wilfried Tsonga a avut nevoie de aproape patru ore pentru a se califica în turul secund. Francezul, favorit numărul 13, l-a eliminat în set decisiv pe Gilles Muller. Pentru Tsonga urmează disputa cu Albert Ramos-Vinolas, număr 64 ATP.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...