/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Plângere împotriva martorilor în dosarul lui Vlad Filat. Avocatul Igor Popa: „Toți martorii au făcut declarații false”

missing
18 decembrie 2017, ora 19:33

„Dar aceste acțiuni fac parte din planul pe care-l avem în viitor și inclusiv demararea unor plângeri penale împotriva martorilor care au făcut depoziții false, va fi obiectul planului pe care îl vom implementa. Ați făcut deja lista, e mare ? Aproape toți, pentru că toți martorii care au făcut declarații în instanță, nu au fost, declarațiile nu au fost întărite sau confirmate de alți martori”, a menționat avocatul lui Vlad Filat, Igor Popa.

În cadrul emisiunii, Igor Popa a citit și una din scrisorile lui Vlad FIlat. Astfel, prin intermediul avocatului său, fostul premier a spus că ultima decizie a CSJ prin care nu i-a fost admis recursul în anulare demonstrează că dosarul său a avut scopul de a-l elimina din viața politică și de a-i atribui toate neregulile care se produc în Republica Moldova. În același mesaj Filat a spus că mai devreme sau mai târziu totul se va clarifica. Întrebat de ce nu a vorbit până acum, Igor Popa a spus că Filat va vorbi doar atunci când va fi schimbat procurorul. Vlad Filat a fost recunoscut vinovat de trafic de influență și corupere pasivă fiind condamnat la 9 ani de pușcărie cu executare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram