/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ După 17 ani de așteptare, o femeie a născut cvadrupleți. Micuții rămân internați până mai iau în greutate

missing
18 decembrie 2017, ora 18:15

Minunea s-a produs după 17 ani de așteptare. „Nu aveam răbdare să ies din reanimare ca să îi văd. Când s-au născut Elisei, Andrei și Ecaterina seamănă cu ei, cu tăticul, dar primul Arsenie este băiatul mamei”, susține mămica Natalia Ursu.

Tăticul a spus că așteptarea a meritat, iar acum își dorește ca toți să fie sănătoși. „Am început a plânge. Păi cum să nu fiu fericit. În sfârșit, am devenit tată și mulțumesc domnului că mi-a dat așa bucurie”, adaugă tăticul Ion Ursu.

Bunica este nerăbdătoare. Vrea ca micuții să fie aduși acasă, pentru a face cunoștință cu verișorii lor. „Până i-am cunoscut, i-am mai încâlcit noi. Care e prințesa Ecaterina, care sunt băiețeii. I-am cam greșit, până am dat de capăt s-a făcut ziua afară”, ne spune bunica Valentina.

Medicii spun că Arsenie, Elisei, Andrei și Ecaterina sunt sănătoși tun. „Noi am făcut operația cezariană, la termenul 33-34 săptămâni și au fost născuți 4 bebeluși sănătoși”, a menționat doctorul ocurant al IMSP Sergiu Gladun.

Ultima dată, în Republica Moldova, o femeie a născut cvadrupleți în decembrie 2015. Medicii susțin că astfel de situații sunt rarisime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram