Un club din Turcia reface atacul letal de la Barcelona; I-a adus pe Eto’o și Ronaldinho

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După Samuel Eto’o, nou promovata din prima ligă turcă Antalyaspor a reușit să-l convingă și pe brazilianul Ronaldinho să se alăture proiectului său.

Președintele formației din Antalya, Gultekin Gencer, a anunțat de o lună că îi va aduce pe cei doi foști coechipieri la Barcelona, dar nimeni – sau prea puțini – nu l-a luat în serios.

„Am ajuns la un acord cu Ronaldinho”, a declarat Gencer televiziunii TRT Spor, din Turcia. „Cred că în două zile va fi oficial”, a mai adăugat Gencer, care, după ce i s-au adeverit spusele în cazul atacantului camerunez, este luat mult mai în serios. „După ce va fi realizat, vom face senzație!”, a mai anunțat patronul lui Antalyaspor.

Ronaldinho, în vârstă de 35 de ani, este liber de contract după ce s-a despărțit de mexicanii de la Queretaro și a decis că timpul retragerii din activitate nu a sosit încă.

Cei doi superfotbaliști au fost colegi la FC Barcelona în perioada 2004-2008, în care au câștigat două titluri în La Liga și UEFA Champions League din 2006 împreună, printre altele.

Acum, cele două staruri se vor reîntâlni la Antalyaspor, o echipă care a promovat în acest sezon în prima ligă din Turcia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...