Cea mai bună REȚETĂ de ciocolată de casă. Ingredientul secret. Gata în 20 de minute
Ciocolata de casă este un adevărat deliciu. Pentru o savoare deosebită, în loc de alune se pot pune nuci, caju, migdale, merișoare sau alte fructe uscate sănătoase.
Rețeta este simplă și este gata în 20 de minute.
Ingrediente:
•180 g zahăr
•120 g unt
•270 g lapte praf
•50 g cacao
•50 g alune de pădure, migdale, merișoare, caju
•100 ml apa
1. Se amestecă laptele și cacao, după care se cern într-un vas.
2. Apa și zahărul se fierb pentru a obține un sirop care se lasă pe foc șase minute din momentul în care da în clocot. Se va obține un sirop mai gros care se ia de pe foc și în care se pune untul și se amestecă topindu-l.
3. Siropul cu unt se toarnă peste amestecul de lapte praf cu cacao, se pun și alunele mărunțite puțin și se mixează bine.
4. Se toarnă compoziția într-o tavă tapetata cu hârtie de copt, se nivelează și se lasă la rece 4-5 ore.
Sursa: realitatea.net
PREMIERĂ // Festivalul Filmului European va debuta la Bucureşti chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, şi se va încheia la Chişinău, pe 8 iunie: Ce filme vor fi proiectate în R. Moldova
Viceprim-ministra Cristina Gherasimov, după transmiterea la Bruxelles a Contribuției NAȚIONALE la Pachetul de EXTINDERE al Comisiei Europene pentru 2024: „Integrarea europeană este proiectul nostru al tuturor”
Valul de praf saharian s-a împrăștiat! Agenția de Mediu: În ziua de 24 și la începutul zilei de 25 aprilie, în spațiul aerian al R. Moldova nu au fost identificate particule de praf de origine africană