/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Facebook ar putea adăuga ecran de login pentru a simplifica comutarea între diferite conturi de utilizator

16 decembrie 2017, ora 15:01

Noul ecran de întâmpinare va prezenta cu poză şi nume conturile de Facebook memorate, rămânând doar să alegem contul pe care vrem să îl accesăm. Totuşi, doar un singur cont Facebook va putea fi activ simultan, alegerea altui cont presupunând deconectarea automată de la cel folosit anterior.

Utilizatorii vor avea posibilitatea să păteze şi pentru memorarea parolei, sau doar a contului de utilizator pentru a împiedica accesarea de către alte persoane care folosesc acelaşi PC.

Dincolo de rolul practic, de a simplifica comutarea între conturile folosite de utilizatori diferiţi, noul ecran de login atrage şi unele suspiciuni privind încurajarea de către Facebook a folosirii de conturi multiple atribuite aceluiaşi utilizator, ca metodă de a umfla în mod artificial statisticile privind numărul de utilizatori activi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram