/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Incendiu la Fălești, provocat de o țigară nestinsă. Un bărbat a fost găsit mort în propria locuință

missing
16 decembrie 2017, ora 10:43

Incendiul s-a autostins fără de a fi alertată echipa de intervenție a pompierilor. În urma cercetării s-a stabilit că arderea a avut loc într-o încăpere unde a ars lenjeria de pat. Din primele investigații se presupune că focul cel mai probabil s-ar fi produs de la o țigară nestinsă. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile de apărare împotriva incendiilor și să nu utilizeze focul neglijent. Conform informației Serviciului Situații Excepționale de la începutul anului 2017 în Republica Moldova au avut loc 1540 incendii în care și-au pierdut viața 74 de persoane

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram