Evenimente generoase și prietenoase pentru toți, sâmbătă, 16 decembrie. #diez recomandă să te abții de lene

couple-kissing-on-christmas

Ce poți face într-o zi de sâmbătă? #diez știe. Ia-ți prietenii și fuga la distracții, unde vei socializa și îți vei crea buna dispoziție. Vă așteaptă dulciuri, cadouri, cacao fierbinte și o atmosferă inedită, ruptă din poveste. Go afară!

#Generosity Challenge!

Doxa Deo #YouthLife te invită la ultima întâlnire în acest an să petreci seara într-o atmosferă de familie, cu un pahar de cacao fierbinte, cu gustări dulci, cu muuuulte și discuții, și CADOURI!!

Fiecare este îndemnat să aducă un cadou simbolic, pentru că la sfârșitul serii să daruiești acel cadou altei persoane. În schimb vei primi și tu un dar de la o vreun necunoscut ori necunoscută. Vino și cu prietenii tăi la cel mai friendly eveniment de sâmbătă și distrați-vă la maxim. Simte atmosfera de Crăciun împreună cu Doxa Deo #YouthLife. Party-ul se va începe la ora 18:00. Mai multe detalii vezi AICI.

# Sesiune meditativă audio de la LSD

Sesiune meditativă audio de la LSD oferă o călătorie plăcută în interior, unde vă veți relaxa profund și veți putea urmări cum vă dizolvați în sunetele instrumentelor muzicale autentice. Ca efect veți observa oprirea dialogul interior, calmarea și aprofundarea procesul de respirație, eliberîndu-vă de gânduri neliniștite. Sesiunea va avea loc pe 16 decembrie de la 19:00 la 22:00.

Înregistrare și detalii AICI.

Dacă dorți să aflați ma multe detalii sunați pe Viber sau Whatsapp: +380939640100 – Boguslav +37360112929 – Nadejda

Vă rugăm să rezervați un loc din timp, pentru că numărul de participanți este limitat. Luați cu voi karemat sau covoraș de yoga, sac de dormit sau plapumă și pernă pentru confort.

Detalii suplimentare despre eveniment vedeți pe Facebook ori pe #diez.

 # Home Alone with ILTC!

Simți cum se apropie sărbătorile de iarnă atunci când miroase a cetină de brad, mandarine și… îți dorești să revezi celebrul film „Singur Acasă”. Pentru că suntem o familie mare, te invităm să vizionezi alături de noi acest film, pe 16 decembrie, de la ora 14:00, în incinta ILTC, auditoriul Vienna. Intrarea este liberă pentru toți, iar filmul va conține subtitrări în limba engleză. Vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

# Repair Cafe #11

Repair Café este un eveniment destinat pentru cei care nu pot repara aproape nimic 🙂 Aici vei găsi unelte și materiale pentru a vă ajuta să efectuați practic orice reparații de care aveți nevoie. Aparate electrice, biciclete, vase, aparate, jucării și altele. De asemenea, aici găsești voluntari experți, cu abilități de reparație în toate domeniile.
Vino la ora 13:00 pe strada Studenților 9/11. Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook.

#Proecţii: kakoi takoi teatr? — 5

Oi! Oi! “kakoi takoi teatr?” revine! KSA:K și 10:90 au încheiat expoziția și se reconectează la teatru. De data asta este Hamlet de Thomas Ostermeier, prezentat la Festivalul din Avignon în 2008. Durează 2 ore și 30 minute, în limba germană cu subtitrări în rusă. Noi oferim apă și ceai, iar voi venii cu orice vă doriți. Vizionăm, apoi vorbim, dansăm, și toate din astea. Găsește AICI mai multe informații.

# Fake New Year’s Party | DJ Odainiq

Sorry Not Sorry sau Make Fake și multe altele pot fi valabile în weekend, mai ales dacă moș DJ-ul Odainiq oferă cadouri muzicale! Ne-am obișnuit cu Anul nou pe vechi, anul nou pe nou, dar noi am decis să organizăm Anul Nou pe stil BarBar cu multă gălăgie, multă lume bună „la chip și trup”, pentru că nu credem în programări, ci în energia oamenilor de a crea un PARTY în orice zi alături de noi! Mai multă informație găsiți aici.

# The Snow Queen Party

Vino să petreci împreună cu noi o seara ruptă din poveste ca de obicei la MuzCafe&Muzzette Karaoke. Acolo unde mirosul sărbătorilor şi buna dispoziție nu dispare niciodată. În această noapte te invităm să-ți trăieşti emoțiile într-o altă lume, uită de realitate şi avântă-te în lumea ghețarilor şi copilăriei. Mai multe informații găsește AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente