(foto) De sărbătorile de iarnă răsfățați-vă bărbații cu surprize inspirate de echipa #diez. Idei de cadouri

Nu doar femeilor, ci și bărbaților le plac surprizele. De la lenjeria intimă de brand, accesorii vestimentare ori de birou, tehnică performantă, până la proceduri SPA sau fitness, toate ar fi potrivite pentru un cadou reușit în perioada sărbătorilor de iarnă. Echipa #diez vă vine în ajutor și vă propune câteva sugestii pentru cadouri inspirate, în funcție de bugetul pe care îl aveți pregătit.

Au rămas încă două săptămâni până la mult așteptata seară de Revelion și doar o săptămână până la Crăciun, atunci când oamenii dăruiesc cadouri celor dragi și ciocnesc paharele cu șampanie, iar cadourile fac parte din acest „ritual” de petrecere a anului vechi și de întâmpinare a celui nou. De aceea, echipa #diez a elaborat o listă de cadouri pentru a vă ajuta să alegeți un lucru potrivit iubitului dumneavoastră care să-i poartă norocul în anul 2018, anul câinelui.

#1. Accesorii

Portmoneu din piele naturală „Vitalie Burlacu”

Cu acest cadou, banii vor fi mereu în siguranță, iar de calitate și durabilitate nu-ți face griji. Brandul „Vitalie Burlacu” spune totul.

Portmoneu, 820 de lei

q

Portmoneu, 520 de lei: Albastru și Cafeniu

collage

Mai multe modele puteți vedea AICI.

#2. Cravată sau/și butoni

O cravată bună mereu va sublinia importanța și eleganța soțului ori prietenului dumneavoastră. Alegeți modelul preferat la un preț rezonabil.

Cravată, 250 de lei

DSC..

Mai multe produse vezi AICI.

În acest set sunt adăugate o batistă, o cravată, butoni și un ac, toate la un preț de 440 de lei. Un cadou extraordinar de frumos pentru omul pe care îl iubiți.

 

M3-400x400

Pe cleopatra.md puteți găsi mai multe seturi de acest fel.

#3. Centuri 

Încă un accesoriu care mereu își va găsi loc în garderoba unui bărbat.

Curea, 290 de lei

collage

Centurile „Viggo Moldova”

O alternativă, alt design vă propune magazinul „Viggo Moldova” de unde puteți procura orice curea de mărimi și modele diverse.

21192447_1523758621024881_1638349644869293651_n

Mai multe curele vedeți pe Viggo Moldova.

#4. Brățară din piele

Un accesoriu adorat și popular, în ultimul timp, de bărbați, care ar reprezenta un cadou plăcut pentru ei. Prețul acestui accesoriu începe de la 120 de lei și poate ajunge la câteva sute de euro în funcție de brandul ales.

collage

#5. Genți și rucsacuri pentru laptop

Accesoriumd.com vă pune la dispoziție o gamă de genți și rucsacuri de diferite mărimi și pentru diferite ocazii. Un cadou destul de util și nu foarte scump.

Geantă, 650 de lei

12

Rucsac, 700 de lei

3

Pe Zap.md, la fel, poți procura genți și rucsacuri de orice dimensiune și stil, iar prietenul ori soțul va rămâne încântat de o nouă geantă pentru laptopul său.

Geantă 16 inch, 1019 lei

caselogic-lodo-attache-1

Vezi aici mai multe feluri de genți.

#6. Agendă/carnet din piele

Agenda este un accesoriu indispensabil pentru fiecare bărbat care are totul ca la carte aranjat și bine pus la punct.

g

fd

#7. Încălțăminte, haine și articole vestimentare

Pantofii „Valentin Frunză” sunt niște capodopere care te pot face remarcat la orice eveniment, însă oamenii vor aprecia gustul bărbatului Dvs. când îl vor vedea încălțat în una din perechile din colecția lui „Valentin Frunză”. Puteți să-i oferiți un voucher pentru ca bărbatul dumneavoastră să-și aleagă una dintre aceste perechi.

kmjjopk

Mai multe modele de pantofi puteți vedea AICI.

#8. Tricouri și hanorace (personalizate)

Dacă doriți să vă surprindeți iubitul cu un cadou original, atunci puteți cumpăra (comanda) un tricou ori hanorace personalizate. Mai jos v-am pregătit o listă de site-uri unde puteți da frâu libertății de creare.

tricou.md

imprimare.md

maicom.md

bizu.md

8c6fba_512d40a685664fbf8fd25ebfb318e9eb_mv2

ef4b766d0542ca5cef3a08ce665a--odezhda-tatu-svitera-s-olenyami-i-bolshoj-snezhinkoj-semejnyj

#9. Mănuși din piele naturală

Pe timp de iarnă este recomandat să porți mănuși, iar cele de piele pot fi accesoriul care va rezista mai multe ierni geroase. Aveți motiv „serios” să faceți un cadou simplu, dar totodată, motivat.

Mănuși, 350 de lei

gfgfgfgfgfg

#10. Fular și căciulă

E un cadou util în perioada rece a anului, atunci când posibilitatea să te îmbolnăvești este mare. Acest set poate fi combinat și cu cadoul de mai sus. Asta va spori sentimentul de fericire și mulțumire a prietenului/soțului Dvs.

Set căciulă și fular, 450 de lei

fgfrtrrrrrr

 

#11. Vouchere și abonamente

Nu ezitați să le dăruiți prietenilor, soților, colegilor voștri astfel de cadouri. Va fi o supriză originală și neașteptată.

„Wellness & Spa Termal” vă propune câteva pachete SPA cadou pentru soțul ori prietenul dumneavoastră. El va fi răsfățat și satisfăcut  de toate procedurile menite să-i creeze confort și relaxare după o zi de muncă asiduă.

Mai multe detalii vedeți aici.

ddd

O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Citat vechi, dar mereu actual. De aceea, nu ratați șansa ca iubitul Dvs. să arate frumos din toate punctele de vedere. Cel mai bun cadou va fi un Abonament la Sport Park: fitness, tenis, yoga și masaj.

wwww

#12. Curățarea chimică a automobilului

Încă o surpriză neobișnuită pentru soț ori prieten este să-i dăruiți un Certificat cadou la deservirea tehnică a automobilului (500 de lei),de care se va bucura enorm de mult. El va aprecia mult atitudinea dvs. pe care ați manifestat-o în raport cu mașina lui și va fi nevoit data viitoare să vă surprindă și mai mult.

Mai multe surprize le găsiți AICI

Mai multe detalii vezi aici.

 #13. Tehnică și nu doar…

Bărbații nu vor refuza niciun cadou ce ține de gadgeturi. Mereu acestea sunt utile, fie că e vorba de căști, mouse, o consolă ori un aparat de ras. Fiți sigure, orice cadou de acest gen va fi reușit.

Bărbieritul poate deveni mai plăcut cu ajutorul celor mai bune aparate de ras. Dn categoria de top fac parte următoarele modele ale firmei Remington.

Aparat de ras Remington cu sită, 1300 de lei

Remington, aparat de ras cu discuri rotative, 2700 de lei 

Oferiți-i prietenului sau soțului posibilitatea să se scufunde în Realitatea Virtuală a jocurilor, a distracțiilor și a călătoriilor, dăruindu-i un mega super cadou ochelari Samsung Gear VR, 2450 de lei.

d9ada6575cbacabe8d58a10efe71c1ca

Un accesoriu extrem de necesar și util în secolul XXI sunt căștile. De aceea, n-o să eșuați în alegerea cadoului, ca de exemplu această pereche de Căști, 1170 de lei.

02ef1e3bb22d58d1f61fddc1831bff94

Mai multe modele de căști puteți vedea aici.

Powerbank 20000MAH /2 X USB, 1000 de lei. Această baterie nu poate lipsi din buzunarul oricărei persoane active. Dacă iubitul dumneavoastră este mereu în centrul evenimentelor și acțiunilor, atunci acest powerbank va salva telefonul de „moartea” acumulatorului în clipe nepotrivite.

cc82267835db19e376d5805358f5e116

Mai multe modele de powerbank găsiți aici.

Tastatură și mouse. FURY THUNDERSTREAK KIT 4 IN 1900 de lei. Acest set de gaming este un cadou perfect pentru orice băiat care petrece aproape tot timpul în fața PC-ului, jucându-se în Counter Strike, GTA 4 ori în Battlefield 4.

collage

 JBL CLIP 2, 1250. Boxă portabilă, cu un design mișto și cel mai important, de o calitate de marca JBL. ppp

Jocuri pentru PS4. FIFA 2018 și GTA 4. Oferiți-i posibilitatea prietenului ori soțului Dvs. să se simtă un fotbalist pe vreun stadion din Europa, să simtă acțiunea și dinamismul pe care îl oferă FIFA 2018.

fgfgf

Mai multe jocuri vedeți aici.

#14. Completează-i colecția de vinuri

Un coș ornamentat de Revelion e un cadou neobișnuit și, totodată, frumos. Bărbații vor fi fericiți să primească în dar o astfel de gustoșenie.

# Coș de Crăciun de la Wine.md

 

24909883_1579476555480615_776577914331102272_n
facebook.com/MoldovaWines

#. Decantant pentru fiecare bărbat care apreciază vinul la fel poate fi găsit la Moldova Wine magazin.

„The Master Wine Aromas Tasting Kit” este cea mai completă colecție de arome de vin din lume, care conține 88 de arome regăsite în vinurile albe, roșii, seci, dulci și spumante. Pe lângă sticluțele cu arome, setul mai include: broșura de vin Aroma wheel (20 de soiuri de struguri); joc interactiv Aroma Board Game și 4 token-uri de metal, proiectate de artistul Yves Lemay. Deci, este un cadou perfect și foarte originial, iar el va rămâne fără grai până când va gusta una dintre aromele prezente în această colecție.

Master-Sommelier-Wine-Aroma-Kit-88-wine-aromas-web

#15. Vacanță cu „City Break” pe trei zile

Iar dacă doriți să petreceți seara romantică de Revelion sau Crăciun împreună cu persoana dragă, vă sugerăm să rezervați două bilete în orice oraș poveste din Europa (nu doar) si să vă simțiți ca Romeo și Julieta.

City Break în Roma. Descoperă istoria orașului etern în noaptea de Revelion.

Coliseum and Christmas Tree in Rome, Italy
Coliseum and Christmas Tree in Rome, Italy

City Break în Veneția. Orașul dragostei.

Christmas0005

Scrieți în comentarii alte sugestii de cadouri pentru bărbați, pe care le considerați relevante pentru sărbătorile de iarnă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente