Recomandări #diez. Evenimente magice la care să mergi vineri, 15 decembrie

pexels-photo-38196
Foto: Kaique Rocha

Ultima zi de muncă trebuie să fie una memorabilă. Pentru un sfârșit de săptămână cât mai colorat cu emoții pozitive, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente inspirate.

# Lumini, Cameră, Documentar! Ediția a II-a

No automatic alt text available.

A doua ediție a evenimentului „Lumini, Cameră, DOCUMENTAR!” vine cu noi filme și surprize. Liceul „Spiru Haret” și CRONOGRAF invită cineaștii haretiști vineri, 15 decembrie, ora 14:30 , în cabinetul 003, pentru a urmări o nouă creație cinematografică impresionantă. Detalii găsiți pe Facebook.

# Vernisajul Vinului: Vinul unei nopți de iarnă

Image may contain: text

Într-o atmosferă de mister, masca va fi un dress-code obligatoriu pentru fiecare oaspete dornic să descopere subtilitățile și profunzimea Vinului Moldovei. Vernisajul Vinului, ediția a XIII-a, se va desfășura în data de 15 decembrie, ora 18.00, la Palatul Republicii din Chișinău. Detalii adiționale găsiți pe Facebook.

# Comedy Zebra Show – 15 Decembrie

Image may contain: text

Comedy Zebra Show – Primul Comedy în Limba Română din Moldova Te invită la un show umoristic. Evenimentul se va desfășura la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, începând cu ora 19:00. Detalii adiționale găsiți pe Facebook.

# Târgul de Crăciun

Image may contain: text

Din 15 decembrie, în premieră, strada 31 august 1989 devine pietonală (între str. Al. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni), pentru a găzdui timp de o lună primul Târg de Crăciun în stil european organizat în Moldova. Și ai multe motive să fii anume aici în perioada sărbătorilor. Detalii găsiți pe Facebook. 

# Tata în război cu… tata 2

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and text

Daddy’s Home 2 (2017) urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai multe informații urmăriți pe Facebook.

# Expoziția Brazilor De Crăciun 2017

Image may contain: text

Cei mai frumoși brăduți s-au alineat la expoziția din Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu”. Fă un #selfiecubradu preferat și postează-l cu hashtagul #klumea #apriori sau #fautor #selfiecubradul, și ai oportunitatea să fii premiat zilnic cu câte o sticlă de bunătate de la Vinurile Fautor sau spumantul Apriori. Vezi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente