/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Cazul părinților care și-au vândut copilul cu 100 de euro: Au fost condamnați pentru trafic de copii, dar cer să fie eliberați

missing
14 decembrie 2017, ora 17:25

Inițial, magistrații au decis să examineze cauza cu ușile închise. Prin urmare, echipa TV8 și reprezentanții Ambasadei Germaniei au fost eliminați din sala de judecată. După audierea părților, judecătorii au amânat ședința pentru săptămâna viitoare. Tot atunci, judecătorii se vor pronunța dacă îi vor achita sau nu pe inculpați.

Cazul a ajuns în vizorul opiniei publice la începutul acestui an. Părinții copilului de numai 12 zile și femeia din Germania au încercat să iasă din țară, dar Poliția de frontieră a depistat că actele nu sunt în regulă. Procurorii au stabilit că cetățeanca Germaniei le-a achitat părinților moldoveni un avans de 100 de euro, iar ulterior urma ca, în Germania, să adopte copilul ilegal. Judecătoria Hâncești i-a condamnat pe cei trei la 15, 17 și 18 ani de pușcărie pentru trafic de copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram