Intra în case când proprietarii dormeau sau nu erau acasă și fura acte și bani; O adolescentă din Ialoveni, cercetată penal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din raionului Ialoveni, este bănuită și cercetată penal în contextul unui șir de furturi din locuințe comise pe teritoriul Capitalei. Suspecta și-ar fi recunoscut vinovăția.

Potrivit poliției, minora intra în apartamente pe timp de noapte, când ușa de acces nu era încuiată sau geamul semi-deschis, iar proprietarii dormeau sau nu erau acasă.

Prin această metodă ar fi pătruns într-un apartament din strada Mihai Eminescu și într-o casă la sol din strada A. Bernardazzi, de unde ar fi sustras un telefon mobil, acte de identitate și un portmoneu cu bani. Potrivit proprietarilor, suma pagubelor pricinuite ar depăși 32 de mii de lei.

Adolescenta a fost anterior documentată penal în cel puţin zece cazuri similare. Această și-ar fi recunoscut vinovăția în urma audierilor, declarând cu lux de amănunte circumstanțele pătrunderii în locuințe.

În acest context adolescenta este cercetată penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 până la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...