Momentul în care o tânăra de 25 de ani din Bucureşti este împinsă de o femeie în fața metroului// VIDEO

O femeie de 36 de ani a împins-o, marți seară, în stația de metrou Dristor 1 din Bucureşti pe o tânără de 25 de ani în fața garniturii de metrou. Tânăra a încercat să se salveze și să urce înapoi pe peron, însă în acel moment agresoarea a lovit-o cu piciorul, apoi a fugit. Alina Ciucu a încercat din nou să urce pe peron, dar n-a mai avut timp.

Trenul a intrat cu viteză în stație și a strivit-o, scrie Digi24.ro

Momentul crimei de la metrou a fost surprins de camerele de supraveghere.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere spun totul: Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, stătea lângă un stâlp de susținere, atunci când Magdalena Șerban, femeia de 36 de ani, vine din spatele ei și o împinge pe șine.

Anchetatorii spun că, înainte de a comite crima, femeia a încercat să împingă o altă tânără sub roțile metroului, însa aceasta s-a luptat cu ea și a reușit să scape cu viață.

Miercuri, Magdalena Şerban va fi dusă la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru omor şi tentativă de omor. Ea este din Craiova şi, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.