O maşină a intrat într-un grup de persoane, la o școală din Buzău; La volan era chiar directoarea școlii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Autoritățile din municipiul Buzău au activat planul roșu de intervenție după ce un autoturism a intrat într un grup de persoane aflate în fața Şcolii generale numărul 1 din Buzău. Șase persoane au fost rănite de mașina condusă chiar de directoarea școlii.

Cele șase persoane rănite au fost spitalizate. Acestea au suferit mai multe traumatisme, dar viața lor nu a fost pusă în pericol.

Directoarea școlii, care a intrat în urma unei manevre greșite în gardul școlii, care a căzut peste părinții care își așteptau copiii să iasă de la ore, a suferit un atac de panică.

Conform informaţiilor furnizate de Poliţie şi de ISU Buzău, o maşină a intrat într-un grup de persoane – copii şi părinţi aflaţi în faţa Şcolii Generale nr. 1 din Buzău, scrie Digi24.

Primele date arată că ar fi fost rănite cel puţin cinci persoane, însă printre acestea nu s-ar număra și copii. La faţa locului sunt cinci ambulanţe şi o maşină de transport victime multiple.

La volanul mașinii se afla chiar directoarea Şcolii Generale numărul 1. Acesteia i s-a făcut rău, după incident, așa că a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...