/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ City aproape de titlu. United s-a distanțat la 11 puncte după înfrângere

missing
11 decembrie 2017, ora 18:38

Derby-ul din Premier League s-a disputat în Manchester. Lidara campionatulul englez, Manchester City a jucat în deplasare contra „Diavolilor Roșii”. Oaspeții au dechis scorul în prima repriză prin David Silva, după o fază de corner în minutul 42.

5 minute mai târziu United a reușit egalarea prin Marcus Rashford, care a profitat de o gafă în defensiva lui City.

Scorul final a fost stabilit la începutul reprizei secunde. City a marcat prin Otamendi în minutul 54 după ce Lukaku a respins nereușit balonul în propriul careu.

După această victorie Manchester City a ajuns la a 14-a victorie consecutivă în campionat – un record absolut din istoria Premier League. Echipa lui Guardiola conduce campionatul, fiind urmată de United la o distanță de 11 puncte.

Într-un alt derby din Spania, Barcelona s-a impus cu 2-0 în deplasare cu Villareal. Lionel Messi a reușit să-l egaleze pe legendarul golgheter german Gerd Muller după ce a marcat golul cu numărul 525 în tricoul Barcelonei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram