Trimite e-mail | Printeaza
IT
11.12.2017

Startupurile din Moldova - la cea mai mare competiţie internaţională din Berlin

10 startupuri din Republica Moldova au participat în decurs de două zile, 4-5 decembrie curent, la cea mai mare competiţie internaţională TECHCRUNCH DISRUPT, Berlin, Germania.

Competiţia din domeniul antreprenoriatului a meritat tot efortul, companiile au reuşit să-şi facă noi contacte, să se prezinte la cel mai înalt nivel, să interacţioneze direct cu potenţialii investitori, să concureze la Startup Battlefield şi să ia parte la un Hackathon de 24 de ore și la mai multe activități de networking.

Participarea echipei Moldovei la TechCrunch Disrupt a fost posibilă cu susţinerea financiară a Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova în parteneriat cu USAID și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

La eveniment au participat peste 500 de startupuri din întreaga lume.
Pentru majoritatea antreprenorilor tineri din toată lumea, TechCrunch Disrupt intră în topul destinațiilor de informare și concurs. Pentru că aici ”se fierb” cele mai inovative idei de afaceri, se discută trendurile în business și IT. Platforma adună la un loc cei mai străluciți antreprenori, investitori și fani ai tehnologiilor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus