Voturile pentru Consiliul Municipal Chișinău vor fi renumărate!

Voturile pentru Consiliul Municipal Chișinău vor fi renumărate. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Centru, care a admis cererea în acest sens Partidului Socialiștilor. Renumărarea voturilor trebuie să aibă loc în următoarele 7 zile.

După turul I al alegerilor locale, mandatele de consilier municipal din Chișinău au fost distribuite astfel: PSRM – 19, PL – 17, Blocul electoral ”PPEM – Iurie Leancă” – 6, PCRM – 3, PLDM – 2, iar PDM – un mandat. Astfel, partidele pro-europene au o majoritate la limită, cu un singur mandat, iar dacă renumărarea voturilor ar re-aloca cel puțin un mandat, echilibrul de forțe în CMC are putea fi schimbat.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.