Fostului principe Nicolae va participa la înmormântarea regelui Mihai, bunicul său

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile Regelui Mihai, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache.

Avocatul Radu Enache a confirmat, pentru Digi24, că fostul principe a primit o adresă din partea Casei Regale, prin care a fost anunţat că poate participa la funeraliile Regelui Mihai, aşa cum ceruse, conform Mediafax.

După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.

Nicolae Medforth-Mills a fost acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale, anunţa, la începutul lunii noiembrie, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană.

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, la ora 13:00, la reşedinţa sa din Elveţia. Trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi adus în România pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...