(VIDEO) James Pettit: „Corupția este problema numărul 1 în Moldova”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Corupția este problema numărul 1 în Moldova și afectează toate aspectele vieții noastre”, spune ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, James Pettit, cu prilejul Zilei internaționale a luptei împotriva corupției.

,,Corupția este problema numărul 1 în Moldova, și afectează toate aspectele vieții noastre. Corupția subminează educația. Efectele ei ne pun în pericol sănătatea. Aceasta dăunează proprietății noastre și ne compromite securitatea. Corupția este problema noastră, a tuturor, și fiecare dintre noi poate lupta împotriva ei”, spune ambasadorul Statelor Unite la Chișinău.

Acesta îndeamnă cetățenii să se alăture campaniei angajându-se să lupte împotriva corupției, să-i reziste și să nu fie parte din ea.

,,Distribuiți o fotografie cu hashtag-ul #MâiniCurate și inspirați-i și pe prietenii voștri, și nu doar, să lupte împotriva corupției în fiecare zi. Mâinile mele sunt curate. Iar ale voastre?”, se mai arată în mesajul lui James Pettit.

Fiecare poate lupta împotriva corupției – mesajul Ambasadorulu…

De Ziua Internațională a Luptei Împotriva Corupției, Ambasadorul Pettit are un mesaj pentru fiecare din voi:"Corupția este problema numărul 1 în Moldova, și afectează toate aspectele vieții noastre. Corupția este problema noastră, a tuturor, și fiecare dintre noi poate lupta împotriva ei. Alăturați-vă campaniei angajându-vă să luptați împotriva corupției, să-i rezistați și să nu fiți parte din ea. Distribuiți o fotografie cu hashtag-ul #MâiniCurate și inspirați-i și pe prietenii voștri, și nu doar, să lupte împotriva corupției în fiecare zi. Mâinile mele sunt curate. Iar ale voastre?!"

Опубликовано U.S. Embassy Moldova Пятница, 8 декабря 2017 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...