/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Americanii au decis! Au fost anunțate cele mai sigure automobile pentru anul 2018

missing
09 decembrie 2017, ora 21:33

Din întreaga listă, 15 modele au primit cel mai înalt rating de Top Safety +. Mașinile au fost evaluate după mai multe criterii: un impact frontal, un impact lateral, rezistența acoperișului, precum și siguranța scaunelor și a tetierelor. În plus, au fost luate în considerare calitatea farurilor și posibilitatea transportului confortabil al copiilor într-un scaun pentru copii.

Mașinile KIA Forte, KAI Soul, Hyundai Santa Fe și Hyundai Santa Fe Sport au primit șase note de “Bine” și două “Acceptabile” (pentru impactul cu o suprapunere mica pe partea pasagerului si pentru sistemul de siguranța pentru copii).

Subaru Impreza. Subaru Legacy, Subaru Outback, Toyota Camry – au primit șapte note de ”Bine” și una de “Good +” (pentru sistemul de siguranță pentru copii).

Subary WRX, BMW seria 5, Genesis G90 și Mercedes-Benz GLC – la aceste modele experții au pus șapte note de “Bună” și una “Acceptabilă” (pentru sistemul de siguranță pentru copii).

Automobilul Genesis G80 a primit șapte note “Bune” și una “Pe margine” pentru sistemul de siguranță pentru copii.

Lincoln Continental are șapte note “bune” și “satisfăcătoare” pentru sistemul de siguranță destinat copiilor. Mercedes-Benz Clasa E – a primite raitingul de “Bună” la toate capitolele.

În același timp, toate mașinile au primit “Excelent” pentru sistemul de prevenire a coliziunilor frontale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram