Va fi vedeta pieței auto. Ce preț va avea cea mai ieftină Dacia Duster cu motor diesel

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Noua Dacia Duster se anunță deja a fi un real succes. Aceasta este comercializată inclusiv într-o versiune diesel, de 1.5 litri și 90 sau 110 CP. Cea de-a două generație a modelului Dacia Duster a fost lansată și pe piață auto din România la sfârșitul lunii noiembrie, la prețuri care pornesc de la 12.350 de euro – TVA inclus.

Dacă se dorește modelul cu motor diesel, clienul român va avea de achitat o notă de plata de cel puțin 14.550 de euro, atât cât costă versiunea Essential alături de motorul 1.5 dCi. În schimbul banilor respectivi, crossover-ul companiei de la Mioveni oferă o putere maximă de 110 CP, livrată (exclusiv) punții față prin intermediul unei cutii manuale cu șase rapoarte.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h durează, în situația dată, aproximativ 11.8 secunde, pe când viteză maximă se ridică la 171 km/h, iar consumul mediu de carburant este de 4.4 litri / 100 km. Vestea bună este că pentru numai 350 de euro în plus, așadar, 14.900 de euro în total, crossover-ul companiei de la Mioveni vine la pachet în varianta superioară de dotare Comfort. Meniul respectiv presupune oferirea în standard a echipamentelor anterior menționate, dar și a geamurilor spate electrice, a sistemului cruise control cu limitator de viteză etc.

Se poate opta și pentru o versiune cu 110 CP sub capotă, dar nota de plată crește, astfel că de la 14.550 de euro ajungem de la 15.900 de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...