(foto, video) Atenție, nu stați pe marginea peronului! Chișinău is ME a adus un trenuleț la Botanica

24796812_1966055260301363_5835783723660188691_n

Una din curțile sectorului Botanica din Capitală are propriul său peron. Artiștii proiectului nonprofit de artă urbană Chișinău is Me le-au adus locuitorilor din acest sector un nou obiect simpatic. 

Drept bază pentru noul obiect de artă au servit gardurile de beton dintr-o curte. Când artiștii de la Chisinau is ME făceau pregătiri pentru a picta obiectul, localnicii s-au bucurat mult. Ei le-au mulțumit activiștilor de la proiect și au mărturisit că de mult timp planificau să renoveze aceste îngrădituri, însă nu au reușit. Acum în curte ei se pot bucura de un trenuleț, care se evidențiază pe fundalul caselor cenușii și posomorâte.

„Sperăm că obiectul nostru de artă îi va ajuta pe localnici să se distragă de la rutina zilnică și le va face viața mai viu-colorată. Ne bucurăm nespus de faptul că trenuțul nostru pozitiv va fi văzut de foarte mulți copii – de cei care locuiesc în preajmă, dar și de cei care merg la școală și trec prin această curte”, a spus managerul proiectului Chișinău is ME, Alexandra Rumeanțeva.

Organizatorii menționează că, în primăvară, artiștii de la proiect vor picta și celelalte trei blocuri de beton. Noul obiect de artă este situat la intersecția străzii Cuza-Vodă cu bulevardul Dacia.

Chișinău is ME este un proiect nonprofit de artă urbană, realizat de compania Simpals. CAPAROL Moldova a contribuit cu vopsea şi sprijin moral.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente