La Strasbourg cu escală la Tirana?! Ce a făcut Plahotniuc în capitala Albaniei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, însoţit de ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, precum şi cel al Justiţiei, Vladimir Cebotari, se află într-o vizită la Strasbourg, după cu anunţă serviciul de presă al formaţiunii. Ştiind faptaul că acesta nu se deplasează niciodată cu cursele regulate, optând pentru aeronave charter, am decis să verificăm ce fel de zboruri de acest gen au fost operate astăzi de pe aeroportul Chişinău.

O singură cursă charter a decolat de pe pista Aeroportului Internaţional Chişinău pe parcursul zilei de astăzi, dar nu spre Strasbourg ci spre Tirana, capitala Albaniei, în jurul orei 10:00. De acolo însă, urma aeronavei de model Gulfstream IV s-a pierdut.

Vedeţi şi: Autorul sintagmei „Moldova – stat capturat de oligarhi” faţă în faţă cu cel la care s-a referit. Ce au discutat Thorbjorn Jagland şi Vlad Plahotniuc

O altă aeronavă charter a aterizat la Chişinău în jurul orei 15:00, zburând din aeroportul Luton din Londra.

Nu putem cunoaşte dacă anume liderul PD s-a aflat în aeronava care a zburat spre Tirana şi ce anume a făcut acolo. Serviciul de presă al PD a anunţat că Vlad Plahotniuc a avut azi o întrevedere cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, precum şi una cu preşedintele Comisiei de la Veneţia, Gianni Buquicchio, precizând că ambele întrevederi au avut loc la Strasbourg.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...