(VIDEO) Inter – noul lider în Serie A, după cea mai categorică victorie a sezonului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Inter Milano a profitat de înfrângerea lui Napoli cu Juventus şi a urcat pe primul loc în Serie A TIM. Echipa antrenată de Luciano Spalletti a făcut spectacol pe teren propriu în faţa lui Chievo şi s-a impus cu 5-0, după un meci în care Ivan Perisic a reuşit primul hat-trick în nerazzurro.

Astfel, pentru prima oară din ianuarie 2016, Inter este lider în Italia la finalul unei etape. Icardi&co. vor avea primul test serios de pe prima poziţie chiar sâmbătă, când vor juca Derby d’Italia cu Juventus, la Torino.

Deşi i-au lipsit trei titulari – Joao Miranda şi Roberto Gagliardini suspendaţi şi Matias Vecino incomplet refăcut – Inter nu i-a lăsat nicio şansă adversarei şi a rezolvaz meciul încă din prima repriză. Perisic a deschis scorul în minutul 23, pentru ca Mauro Icardi să dubleze avantajul nerazzurrilor cu şapte minute înainte de pauză.

Căpitanul gazdelor a devenit astfel cel mai bun marcator din Serie A în acest sezon, cu 16 goluri, şi a intrat în Top 10 al golgheterilor interişti all-time, egalându-l pe legendarul Mario Corso. Ambii au înscris de câte 94 de ori pentru Inter.

În repriza a doua, trupa lui Spalletti şi-a continuat prestaţia excelentă. Perisic a mai marcat de două ori, iar între reuşitele sale a venit golul lui Milan Skriniar, care a finalizat o acţiune superbă.

După un meci în care raportul şuturilor a fost 39-7, Inter a obţinut cea mai clară victorie a sezonului şi aşteaptă marele duel cu Juventus de pe primul loc.

„Nerrazzurii” au un punct peste Napoli și 2 mai mult decât Juventus.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...