/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Bradul din PMAN, împodobit cu globulețe roșii și argintii: „De mâine vă puteți bucura cu toții de el”

missing
03 decembrie 2017, ora 11:49

„Împodobim bradul, de mâine vă puteți bucura cu toții de el. Mulțumesc echipei din Primăria Chișinău, aseară au lucrat până târziu în noapte și de dimineață au luat-o de la capăt, să reușim să finalizăm decorarea până seara”, a scris Silvia Radu, primar interimar.

Cel de-al doilea brad a fost cumpărat din banii proprii ai Silviei Radu, iar primul brad, cel din Ucraina, a fost donat municipalității.

Reamintim că, bradul care era preconizat să fie principalul pom al țării în aceste sărbători a fost dezinstalat pentru că a ajuns la Chișinău fără crengi. Acesta a fost achiziționat din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina. Preţul pomului a costat 15 mii lei și avea în jur de 29 de metri.

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram