/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

ZDG: Igor Dodon a făcut noi cumpărături la Președinție în valoare de 250 de mii de lei

missing
02 decembrie 2017, ora 19:31

Un contract, în sumă de 194.703 lei, a fost semnat cu S.C. ACCENT TEHNO S.A, administrată de Oleg Savcenco. Cel de-al doilea contract, mult mai modest, în valoare de 44.338 de lei, a fost încheiat cu Î.M. MASTER SYSTEMS S.R.L., firmă administrată de Valeriu Nastasenco.

Echipamentul și accesoriile pentru computer, potrivit informațiilor din Anunțul de participare, urmează a fi livrate Președinției în termen de 30 de zile.

Sursa citată a încercat să afle de la purtătorul de cuvânt al președintelui scopul acestor achiziții, Ion Ceban însă a răspuns, prin intermediul unui mesaj, că este ocupat.

Reamintim că, anterior Președinția a achiziționat un aparat de fotografiat în valoare de 162 de mii de lei.

De menționat că, pe pagina oficială a Președinției nu există nicio informație despre bugetul instituției prezidențiale, cheltuielile efectuate, achiziții publice sau sursele banilor din care Igor Dodon sau Fundația de Binefacere „Din suflet”.

De la începutul anului, potrivit informațiilor din Registrul de Stat al Achizițiilor Publice, Președinția a făcut cumpărături și a contractat servicii în valoare de 2 148 255 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram