Recomandări #diez. Evenimente la care să te relaxezi după epopeea brazilor

Christmas Eve
Foto: Photo credit: Getty Images

Dacă în prima zi de weekend, am urmărit epopeea brazilor din PMAN, în doua trebuie să ne relaxăm și să ne energizăm pentru o nouă săptămână, mai ales că va fi una răcoroasă. Echipa #diez a selectat și a creat o listă de evenimente la care poți merge în prima duminică din această iarnă, pentru a întâmpina frumos venirea celui mai rece anotimp al anului.

# Festivalul Voluntarilor 2017

Festivalul Voluntarilor este un eveniment anual ce are ca scop recunoaşterea publică a muncii şi meritelor voluntarilor din Republica Moldova. Festivalul Voluntarilor 2017 – este combinația perfectă dintre o gală de decernări și un concert a cărui ritmicitate cu siguranță te va face să dansezi. Dacă vrei să participi la eveniment, găsești toate detaliile pe facebook.

# Ceremonia de aprindere a luminițelor de Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți. Pentru ca așteptarea să fie cât mai scurtă, Shopping MallDova dă start frumoasei perioade de Crăciun. În acest weekend, la parterul mall-ului va fi inaugurat cel mai spectaculos pom de Crăciun și va avea loc ceremonia de aprindere a luminițelor. Dacă vrei să simți și tu atmosfera sărbătorilor, află tot ce vrei să știi despre eveniment, aici.

# Expoziția Brazilor De Crăciun 2017

Dacă ești în căutarea unui brad sau vrei să te inspiri de undeva pentru a-ți confecționa unul personalizat acasă, vino la expoziția brazilor 2017, organizată de Klumea și admiră cele mai ingenioase creații. Detalii despre eveniment, aici.

# Finala Bătălia Cărților, ediția III

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează etapa finală a Concursului de lectură Bătălia cărţilor, ediția III realizat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” din Cluj. Concursul are drept scop stimularea lecturii şi promovarea literaturii în rândul copiilor şi adolescenţilor, care s-a desfăşurat în perioada martie-octombrie 2017. Detalii despre eveniment, aici.

# Sunday Long Run: Prima alergare de iarnă în Valea Morilor

Duminica, pe 3 decembrie, clubul de alergare Sporter invită toți doritorii, fie începători, amatori sau sportivi cu experiență, la prima alergare de iarnă în parcul Valea Morilor. Antrenamentul se va desfășura sub conducerea antrenorulilor, care vor recomanda fiecărui sportiv ce distanță să alerge. Sportivilor începători, organizatorii le sugerează să alerge 7-10 km, amatorilor – 20 km, iar sportivilor cu experiență – distanța de 30 km și mai mult. Detalii, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente