/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Silvia Radu, despre bradul ciopârțit. „S-a dorit acest spectacol grotesc, dirijat prin sms de un tovarăș fruntaș liberal”

missing
02 decembrie 2017, ora 14:22

„Va amintiți cum unii se plângeau anii trecuți ca l comuniștii bradul din PMAN? Azi liberalii fac ce au învățat de la acei comuniști.(…) Bradul acela a ajuns sa arate ca regizorii acestui spectacol, arata asa cum au lăsat ei Chișinăul și asa cum l-au administrat pana acum. O postare care nu este despre politica, dar despre modul în care unii își bat joc de locuitorii capitalei și despre modul disperat cum încearcă să-și păstreze controlul asupra Primăriei Chișinău prin astfel de metode meschine. Ceea ce s-a întâmplat astăzi ma face mai puternica și mai hotărâta în a stopa schemele de corupție din Primărie și a le scoate la lumina”, a subliniat Radu.

La final, Silvia Radu a adăugat că a fost identificat un brad nou. „Am discutat personal cu proprietarul lui și am semnat în nume personal contractul cu el, și de aceasta data transportul va fi supravegheat inclusiv de polițiști, așa încât sper sa nu mai avem surprize”, a conchis sursa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram