12:40:18 28.03.2024
Stiri

FOTO // Brazi „GEMENI” în Chișinău și Montreal. Autoritățile metropolei din Canada au dispus DEMONTAREA pomului de 26 de metri

Social 02.12.2017 14:23 Vizualizări2870 Autor: Ziarul National
FOTO // Brazi „GEMENI” în Chișinău și Montreal. Autoritățile metropolei din Canada au dispus DEMONTAREA pomului de 26 de metri


Se întâmplă și la case mai mari. Bradul din Chișinău nu este unicul care stârnește nemulțumiri. Recent, și bradul din orașul canadian Montreal a fost despodobit și demontat, după ce a devenit subiectul unor discuții aprinse, aparent la nivel internațional, relatează CTVNews, citat de unimedia.info.

Canadienii au vrut ca bradul lor, cu o înălțime de 26 de metri, să fie mult mai arătos decât renumitul pom de Crăciun din Rockefeller Centre din New York, care are 28 de metri anul acesta.

Pentru că bradul montat la Montreal a devenit subiect de glume și titluri ironice în presa internațională, factorii de decizie au decis despodobirea și înlocuirea acestuia, scrie ctvnews.ca.

De menționat că primarul interimar, Silvia Radu a dispus astăzi demontarea bradului montat în Piața Marii Adunări Naționale doar după câteva ore. Pomul montat în PMAN nu arăta deloc cu cel prezentat anterior în poze, iar din acest motiv va fi înlocuit cu altul. Deocamdată, nu se știe dacă va fi achiziționat un pom de Crăciun de peste hotare sau se va opta pentru un brad din R. Moldova, dar Radu a anunțat că îl va cumpăra din bani proprii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md