/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Alexandru Gațcan - fotbalistul anului. Portarul anului - Ilie Ciobanu. Sheriff - echipa anului

missing
01 decembrie 2017, ora 19:41

Cel mai bun jucător este declarat Alexandru Gațcan, jucător la FC Rostov, Rusia”, a spus prezentatorul.

Sunt foarte fericit și surprins plăcut că am fost numit cel mai bun jucător al anului 2017. Vreau să mulțumesc la toți antrenorii, coechipierii, fanii care au fost mereu alături de noi în orice situație”, a declarat Alexandru Gațcan, fotbalistul anului.

Alexandru Gațcan a fost desemnat al patrulea an consecutiv cel mai bun jucător al fotbalului moldovenesc. Fotbalistul, de 33 de ani, joacă pentru echipa rusească de fotbal FC Rostov de nouă ani. Acesta nu a putut fi prezent la eveniment pentru că mâine are un meci în Campionatul Rusiei. Premiul a fost ridicat de tatăl său.

Eu cred că el a fost cel mai bun a înscris și un gol memorabil în Georgia când am egalat și am luat un punct foarte prețios pentru moralul selecționatei”, susține Pavel Ciobanu, președinte FMF.

Revoluția în fotbalul moldovenesc a fost făcută de atacantul echipei Sheriff, Vitalie Damașcan. Fotbalistul, de 18 ani, a primit tocmai trei premii. Cel mai important i-a fost oferit pentru „cel mai bun atacant” al sezonului.

Desigur, că premiile mă motivează să mă antrenez și mai mult, să-mi pun scopuri și mai mari și cu certitudine să le obțin”, afirmă Damașcan.

Titlul pentru cel mai bun antrenor i-a fost oferit lui Veaceslav Rusnac, de la Milsami Orhei. Fundașul anului pentru a 3-a oară consecutiv a fost ales Veaceslav Posmac. Campioana Moldovei Sheriff Tiraspol a fost desemnată echipa anului, iar Ziguy Badibanga a fost desemnat cel mai bun jucător străin. În premieră la eveniment a fost oferită distincția la categoria „Simpatia publicului”. Fanii l-au votat pe mijlocașului Artur Ioniță, care la fel nu a putut fi prezent la eveniment.

Reporter: Adrian Sîrbu
Imagini: Vlad Coroban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram