Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Aprobarea Bugetului municipal Chişinău pe anul 2018 în prima lectură

   2401

Primăria municipiului Chişinău salută decizia de astăzi a Consiliul Municipal Chişinău privind aprobarea Bugetului municipal pentru anul 2018 în prima lectură.

Salutăm decizia de astăzi a consilierilor municipali care au ţinut cont de argumentele executivului, au lăsat la o parte dezbaterile politice şi au adoptat în prima lectură cel mai important document financiar al administraţiei publice locale pentru anul viitor. Ne bucurăm să constatăm că aleşii locali au susţinut şi propunerea primarului general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, de a majora cu 25 de milioane lei alocările pentru programele de susţinere socială a cetăţenilor. Ne exprimăm speranţa că decizia de astăzi, adoptată de consilierii tuturor fracţiunilor politice reprezentate în CMC, constituie o nouă etapă atât în colaborarea firească între Primărie şi Consiliu, dar şi în dezvoltarea municipiului Chişinău.

Informăm că astăzi CMC a adoptat în prima lectură bugetul municipal Chişinău pentru anul 2018. Pentru data de 21 decembrie 2017, Primăria Chişinău a anunţat deja dezbateri publice asupra proiectului bugetului municipal în lectura a II-a.