/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Prin abuz de încrederea și-au însușit peste un milion de lei. Trei bărbați riscă până la 15 ani de închisoare

01 decembrie 2017, ora 17:27

În urma investigațiilor efectuate de forțele de ordine, s-a stabilit că de la sfârșitul anului 2015 și până în prezent, suspecții prin abuz de încredere și înșelăciune, sub pretextul unei rambursări a mijloacelor bănești, au primit și însușit de la o persoană mijloace bănești în sumă de 40 mii de euro.

Ulterior, suspecții continuându-și acțiunile criminale, prin șantaj, sub diferite pretexte inventate, au mai primit și însușit de la victimă mijloace bănești în sumă de 360 000 și 990 000 lei, cauzându-i ultimei daune materiale în proporții deosebit de mari în sumă totală de peste 1 milion de lei.

Totodată, s-a stabilit că suspecții au mai săvârșit și alte infracțiuni deosebit de grave în privința altor persoane.

La moment, doi dintre suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore, dar celălalt este cercetat în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 8 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram