02:27:37 20.04.2024
Stiri

„RĂZBOI” între primarul interimar Silvia Radu și liberalul Valeriu Munteanu: „Numele dvs. ar putea fi: Corupție la Primărie”

Social 30.11.2017 19:27 Vizualizări2204 Autor: Ziarul National
„RĂZBOI” între primarul interimar Silvia Radu și liberalul Valeriu Munteanu: „Numele dvs. ar putea fi: Corupție la Primărie”


După ce liberalul Valeriu Munteanu a depus un denunț la Procuratura Generală pe numele primarului interimar Silvia Radu în care o acuză de „samavolnicie” și îi monitorizează toți pașii, ultima a decis să-i răspundă pe Facebook.

„Domnul Valeriu Munteanu minte într-un mod dezgustător și a început o campanie de denigrare a mea. Eu nu fac politică și nu vreau să intru în certuri politice. Cunosc, însă, motivul pentru care mă atacă acest domn. Dacă până acum știam cu toții despre corupția din Primărie, acum eu văd și lucruri concrete. Angajații vin să povestească despre neregulile care s-au întâmplat aici. Domnule Munteanu, știu că nu sunteti străin de multe din schemele prin care se scurgeau banii publici. Numele dvs. ar putea fi „Corupție la Primărie”. Știu că sunteti deranjat pentru că am început curățenia. Știu că sunteti deranjat că nu mai aveti prin cine să faceți aranjamentele. Dacă vreți să faceți cu adevărat un gest civic, atunci duceti-vă și faceți un autodenunț la procuratură. Spuneți-le procurorilor cine sunteți cu adevărat și ce ați făcut de-a lungul timpului”, a răbufnit Silvia Radu la adresa lui Munteanu.



Liberalul nu i-a răspuns deocamdată doamnei, dar în ultimele zile a criticat faptul că „primarul-impostor” a instalat la intrarea pe holul unde este biroul primarului general un post de poliție care, zice el, va costa 32 de mii de lei pe lună, și că a cheltuit zeci de mii de lei pentru a aduce bradul cumpărat din Ucraina la Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md