/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ I-am angajat, iar ei chiulesc. Cel mai des au absentat de la ședințe socialiștii și liberalii

missing
30 noiembrie 2017, ora 16:30

În sesiunea de primăvară, cei 26 de deputați socialiști au avut în total 77 de absențe, cele mai multe revenindu-i deputatei Mizdrenco Irina – 23, dintre care 14 sunt concediu medical și 9 cereri, aceasta fiind urmată de Zinaida Greceanîi care a lipsit de la 8 ședințe.

Deputații Partidului Liberal, 13 la număr, au acumulat în total 62 de absențe, iar cele mai multe au fost înregistrate de următorii aleși ai poporului:
– Mihai Ghimpu – 13 absențe (2 cereri și 11 concendiu medical);
– Iurie Dîrda – 12 absențe (10 cereri și 2 concediu medical);
– Artur Gutium – 9 absențe (7 cereri și 2 absențe nemotivate).

Pe poziția a treia se plasează Partidul Democrat cu 39 de absențe, cele mai multe revenindu-i deputatului Vladimir Andronachi – 8 absențe (o cerere și 7 absențe nemotivate).

Partidul Comuniștilor a avut 37 de absențe în sesiunea de primăvară, iar cele mai multe absențe le au următorii aleși ai poporului:
– Oxana Domenti – 10 absențe (7 cereri, o deplasare, o absență motivată și una nemotivată);
– Vladimir Voronin – 8 absențe (o absență nemotivată, una motivată, 4 cereri și 2 concendiu medical).

Deputații neafiliați, care erau 34 la număr, au avut în total doar 26 de absențe, iar deputații Partidului Liberal Democrat – 25, cele mai multe revenindu-i lui Vadim Pistrinciuc – 8 absențe (4 cereri, o deplasare și 3 absențe nemotivate). Deputații grupului parlamentar Popular European au avut în total doar 6 absențe.

Lista deputaților exemplari, care nu au absențe:

– Iurie Leancă, PPEM;
– Constantin Țuțu, PDM;
– Vladimir Țurcan, PSRM;
– Valeria Bejan, PL;
– Grigore Cobzac, PLDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram