Silvia Radu a comentat denunțul depus de PL: Este o mafie pe care o voi înlătura

Primarul interimar, Silvia Radu, vine cu o reacție la denunțul depus împotriva sa la Procuratura Generală de către Partidul Liberal. Edilul este de părere că liberalii își dau în vileag astfel frica de măsurile inițiate de primarul interimar pentru a face ordine la Primăria capitalei. Radu a venit de asemenea cu un mesaj către funcționarii care sabotează activitatea instituției, la ordinul partidului, subliniind că aceștia vor fi nevoiți să plece.

„Observ că în ultimele zile am devenit o țintă. Acestea sunt atacuri orchestrate de cei care au stat în spatele furăciunilor din Primărie, din ultimii ani. Au observat că vreau să pun ordine și disciplină, că vreau să tai toate schemele de șifonat bani publici, să sesizez organele de urmărire penală și s-au speriat. Este o mafie pe care o voi înlătura, o voi învinge. Nu mă sperie atacurile și voi continua pe această linie. Voi face curat în Primărie. Cine se ocupă de sabotaje și blochează activitatea Primăriei, pentru că așa primește ordin de la partid, va pleca. O să tai brațele acestei caracatițe care se înfruptă din banii oamenilor și care acum nu mai știe ce să facă pentru a mă bloca”, a declarat Silvia Radu, pentru Deschide.md

Amintim că reprezentanții PL au depus un denunț la Procuratură pe numele primarului interimar al Capitalei, Silvia Radu, cerând să fie inițiată o cauză penală pentru că ar fi uzurpat calități oficiale și ar fi săvârșit infracțiuni de samavolnicie. Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele PL Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.