/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un proiectil de artilerie a pus pe jar polițiștii. O femeie ținea un obuz în subsolul casei de mai bine de 30 de ani

missing
29 noiembrie 2017, ora 20:20

Geniștii și polițiștii chișinăuieni au fost alertați de către persoane necunoscute ca o femeie de 58 de ani din capitală, ținea un obuz datând din cel de-al doilea război mondial în biblioteca sa. Geniștii au verificat pe loc proiectilul, dar au stabilit că este genul de obuz care se folosește în studiul artileriei și că nu prezintă nici un pericol.

Potrivit autorităților, în ultimii ani aproximativ 100 de obuze s-au găsit pe întreg teritoriul țării, majoritatea datând din al doilea război mondial. Unele dintre acestea au fost obiecte de instruire, dar majoritatea care au fost găsite erau periculoase pentru viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram